Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Τα πρώτα γενέθλια της Αγνής μουΗ Αγνή μου πριν μερικές μέρες έγινε ενός έτους! Περίμενα την μέρα αυτή με πολλά σχέδια και προσπαθούσα να οργανώσω το πάρτι γενεθλίων της με κάθε λεπτομέρεια.
Να φτιάξω προσκλήσεις… Να δω πως θα είναι η τούρτα… Να καταλήξω στα πιάτα και τους μεζέδες του μπουφέ… Να διαλέξω ιδιαίτερα δώρα για τα παιδάκια… και τόσα, τόσα άλλα…

Ένα απρόοπτο γεγονός όμως, μας ανάγκασε να κάνουμε τα γενέθλια της με περιορισμένο αριθμό καλεσμένων και μάλιστα στους πολύ-πολύ κοντινούς συγγενείς.
Όλα όσα είχα ετοιμάσει όμως δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι τα επόμενα γενέθλια… και έτσι τα στόλισα και τα χαρήκαμε όλοι!

Η τούρτα ήταν ο αριθμός 1. Μεγάλη… ροζ.. και τριανταφυλένια!!!

Στο τραπέζι όπου κόπηκε η τούρτα, είχα φτιάξει ένα μεγάλο άσσο. Τον είχα κόψει από μια χαρτόκουτα (2 φορές ώστε να δώσω λίγο πάχος)  και το είχα ντύσει με ροζ κόλλες Α4. Το στόλισα με τριανταφυλλάκια ροζ.
Γύρω γύρω στο τραπέζι είχα κόψει σημαιάκια σε διάφορα χρώματα και πάνω είχα απλώσει κομφετί με πεταλουδίτσες.
Στο τραπέζι όπου θα τρώγαμε είχα βάλει τις χαρτοπετσέτες μέσα σε τεράστιες πεταλούδες που είχα κόψει από ροζ χαρτόνι και στα ποτήρια είχα στερεώσει μικρότερες πεταλούδες που αγόρασα από το διαδίκτυο.
Όσο για το τι ετοίμασα για φαγητό… πολλά και διάφορα. Εδώ θα σας δείξω μόνο ότι διακόσμησα…

Ρύζι μπασμάτι και άγριο ρύζι με καροτάκια κομμένα σαν λουλουδάκια
Ταμπουλέ με πιπεριά-χταπόδι και χρωματιστά ντοματίνια
Πράσινη σαλάτα με ραπανάκια- μανιταράκια
Και βέβαια τι άλλο από Κεφαλλονίτικο κρασί Ρομπόλα!!! 

Να ζήσεις Αγνή μου, να είσαι πάντα γερή και δυνατή!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...