Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

4 Θα αφήνατε το διαδίκτυο να σας βοηθήσει να επιλέξετε όνομα για το παιδί σας;


Συνήθως οι γονείς περνάνε, τουλάχιστον 9 μήνες, μέχρι να αποφασίσουν το όνομα του παιδιού τους. Άλλοι μόλις γεννηθεί το έχουν ήδη αποφασίσει και άλλοι χρειάζονται άλλους 9 μήνες.
Ο Stephen McLaughlin, αποφάσισε να ρίξει το άγχος της επιλογής...στο internet. Και άσε τους γονείς και τα πεθερικά να χτυπιούνται:))))
Έφτιαξε την σελίδα name my daughter, στην οποία ζητάει από τον κόσμο να προτείνει και να ψηφίσει ονόματα!
Φυσικά ο άνθρωπος έχει το γνώθι σ αυτόν και ξέρει ότι την τελική επιλογή θα την κάνουν οι ίδιοι και μάλλον η γυναίκα του:) Δηλώνει ότι όσο και αν ήθελε να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους, αποκλείεται να βγάλει το παιδί του WackyTaco692. Πάλι καλά!
Για την ώρα κερδίζει το Amelia, αλλά δεύτερο είναι το CTHULHU. Δεν ξέρω καν πως διαβάζεται!
Νομίζω τον Απρίλιο θα τελειώσει η ψηφοφορία.

Εγώ πάντως, ψήφισα και έβαλα mommywiki! Βρε λες; Θα σας το βαπτίσω κιόλας! 

4 σχόλια :

 1. Άντε και με το καλό διαδικτυακή νονά!!! Πάντως στην ερώτηση του τίτλου, η δική μου απάντηση είναι όχι! Έχουμε σκεφτεί, όταν έρθει η ώρα, να μην μάθουμε κάτα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το φύλο του μωρού κι απλώς να σκεφτόμαστε ονόματα :) Πάντως πολύ θα ήθελα ένα αρχαίο Ελληνικό όνομα! Καλημέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πω πω δεν θα άντεχα να το κάνω αυτό!
   Και για πες μου κοπελιά πως θα διακοσμήσεις το παιδικό αν δεν ξέρεις φύλο;
   Και εμένα μου αρέσουν τα αρχαιοελληνικά αρκεί να μην είναι τίποτα πολύ περίεργο που οι συμμαθητές του θα δυσκολεύονται να προφέρουν:)

   Διαγραφή
 2. Στην Ελλάδα δεν έχεις και πολλές επιλογές πρέπει να βγάλεις το όνομα της πεθεράς/πεθερού ή την μαμάς/μπαμπά σου, αλλιώς θα σε γλωσσοτρώνε forever !!! Οκ έξω από την πλάκα, αφού δεν πρόκειται να ακολουθήσει το αποτέλεσμα ............... πιό το νόημα; Εγώ πάντως δεν θα ψήφιζα και φυσικά δεν θα έβγαζα το όνομα του παιδιού μου με ιντερνετική ψηφοφορία. Κουκουρούκου !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι τρελοί παιδί μου ορισμένοι:)
   Εγώ να πω την αλήθεια μου είχα κάνει λίστα με 9 ονόματα και τα έστειλα με mail σε πολύ κοντινούς φίλους να ψηφίσουν! Έφαγα δούλεμα η αλήθεια είναι.
   Και δεν το βάπτισα παραδοσιακά, από γονείς πεθερικά και δεν το μετάνιωσα. Αλλά είναι cool τα πεθερικά μου πιστεύω σε τέτοια.

   Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...