Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Friday Play Date #9
Φτάσαμε κιόλας στο ένατο Friday Play Date. Μια συλλογή από αναρτήσεις γεμάτες παιχνίδια και στιγμές χαράς με τα παιδιά μας. Παιχνίδια που απολαύσαμε και μοιραστήκαμε μαζί σας.
Το σημερινό μας παιχνίδι είναι αυτό που θα κλείσει τον πρώτο κύκλο του Friday Play Dates για το 2014 - οι Παρασκευές του Δεκέμβρη, που θα ακολουθήσουν, θα είναι αφιερωμένες στα Χριστούγεννα, με γιορτινές αναρτήσεις.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξή σας και την αγάπη που δείξατε για αυτές τις παιχνιδιάρικες αναρτήσεις των Friday Play Dates, τα σχόλιά σας και τα ενθαρρυντικά σας λόγια.

Το θέμα του σημερινού Friday Play Date έρχεται από τα παλιά, από μια ανάρτηση που είχαμε δείξει στο Ζωγραφική που φουσκώνει στο Microwave. Και επειδή μεγαλώσαμε και μπορουμε να δημιουργούμε πια σαν μικροί καλλιτέχνες, είπαμε να ζωγραφίσουμε με puffy χρώματα και να φτιάξουμε μόνες μας χιονονυφάδες και χιονάνθρωπους.

Πάμε λοιπόν...


Puffy Paints
Όλα ξεκίνησαν όταν είπα στην Αγνή ότι θα ζωγραφίσουμε!!! Εκείνη έτρεξε με χαρά στο καρεκλάκι της για να της δώσω τα χρώματα... Όταν όμως της είπα ότι θα ζωγραφίσουμε με διαφορετικά χρώματα σήμερα με κοιτολύσε με απορία...

Της εξήγησα τι θα κάναμε...  ανέβηκε στο σκεμπό για να φτάνει, πήρε θέση και περίμενε τη συνέχεια!Ακολουθήσαμε τη δεύτερη συνταγή που σας είχαμε δείξει εδώ με το baking powder.


Φτιάξαμε το puffy paint, το βάλαμε σε ένα μπουκάλι που μπορεί να ζουλιχτεί! Και αρχίσαμε να ζωγραφίζουμε...

Βάψαμε το μέιγμα, ρόζ και έπειτα μπλέ... για να φτιάψουεμ περισσότερα σχέδια.
Κάθε φορά που τελείωνε κάτι η Αγνή μου έλεγε... Έλα μαμά, βάλε το να φουσκώσει...


Φτιάξαμε και χιονάνθρωπο και του βάλαμε ζαχαρωτά για μάτια, στόμα και κουμπιά!


Περάσαμε υπέροχα και σας συνηστώ να χωγραφίσετε κι εσείς με puffy χρώματα!
Δείτε όλα τα παιχνίδια των Friday Play Dates συγκεντρωμένα σε μια σελίδα, πατώντας εδώ >>>>>>.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...