Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Coffee Break ...and Chat #45


Καλημέρα κορίτσια!

Έτοιμος ο καφές στο τραπέζι μαζί με λαχταριστό σοκολατένιο κέικ, κουλουράκια και βουτήματα... για κάθε γούστο. Πιάστε μια αναπαυτική θέση στον καναπέ... και ας ξεκινήσουμε την κουβέντα, συζήτηση, κουτσομπολιό... όπως μας βγει και όπου μας πάει!!!

Λίγο πολύ όλες μας έχουμε ξεκινήσει να κοιτάμε τις αποκριάτικες στολές, να κάνουμε σχέδια για την αμφίεσή μας ή τα πάρτυ που θα ετοιμάσουμε ή θα πάμε. Έτσι λοιπόν, το θέμα μας σήμερα έχει να κάνει με αποκριάτικες αμφιέσεις... και συγκεκριμένα για εκείνη με την οποία εντυπωσιάσατε περισσότερο!Θα ήθελα να συνοψίσω τους κανόνες ή μάλλον τα τιπς:
- Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παρτάκι για κουβέντα και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμα και αν δεν είναι blogger. Απλά χρησιμοποίησε ένα άλλο social link που θα ήθελες να μοιραστείς μαζι μας.
- Παρακαλώ θα θέλαμε να δούμε το σχόλιο σου στη σημερινή ερώτηση. Άλλωστε το σημαντικό στο πάρτυ αυτό είναι να συζητήσουμε και όχι απλά να αφήσουμε ενα λινκ.
- Μπορούμε να σχολιάζουμε τις ιστορίες των υπολοίπων...είναι κουτσομπολίστικο πάρτυ αυτό, θυμάσαι;
- Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους άλλους. Όμως θα ήταν ευχάριστο να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα blogs...και ποιος ξέρει...μπορεί να βρούμε κάτι να μας αρέσει!
- Εαν θέλεις να φιλοξενήσεις τον καφε στο "σπιτι" σου, απλά στείλε ενα email στο ef.zin.creations@gmail.com
- Τέλος, ένας πίνακας στο pinterest έχει δημιουργηθεί Coffee Break and Chat και όλες οι αναρτήσεις από το πάρτυ θα καρφιτσώνονται εκεί. Εαν το επιθυμείς μπορείς να το ακολουθήσεις.

Παρακάτω μπορείτε να βάλετε το link σας με ελεύθερο θέμα.

Καλώς σας δεχτηκαμε λοιπόν στο "σπιτικό μας" για άλλον ένα καφέ. Βάλτε samba στην διαπασών και ξετρυπώστε αναμνήσεις αποκριάτικες!

Ζήνα ευχαριστούμε για άλλο ένα Coffee Break and Chat!
Τη Ζήνα και τις δημιουργίες της μπορείτε να τη βρείτε στο blog της Ef Zin, στο Facebook: ΕυΖην Creations καθώς και στο Etsy: EfZin Creations
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...