Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Friday Play Date #23Καλημέρα! Μπορεί ο καιρός να μην είναι ακόμα για μπάνιο και θάλασσα (για τους περισσότερους τουλάχιστον) αλλά κανένας δεν μας εμποδίζει να φέρουμε τη θάλασσα στο σπίτι μας και μάλιστα να το ρίξουμε στο ψάρεμα.

Πάμε για ψάρεμα... στην μπανιέρα


 
Αρκεί να φτιάξουμε μερικά μικρά και μεγάλα ψαράκια από αφρώδες χαρτί και να έχουμε μια μικρή απόχη. Τη δική μας απόχη μας την αγόρασε η γιαγιά από ένα μαγαζάκι με τουριστικά στην Κεφαλονιά πέρυσι....Γεμίζουμε τη μπανιέρα, το παιδικό μπανάκι ή ακόμα και λεκάνη με μπόλικο νερό, βάζουμε τα ψαράκια μέσα και δίνουμε στο παιδί την απόχη.. νομίζω όλα τα άλλα τα αφήνουμε σε αυτό..

Για να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον για μεγαλύτερα παιδιά, θα μπορούσαμε πάνω σε κάθε ψαράκι να γράψουμε έναν αριθμό, ώστε στο τέλος κάθε παιχνιδιού να μετράμε πόσα ψάρια πιάσαμε και πόσους πόντους κερδίσαμε. Με αυτόν τον τρόπο, θα λειτουργούσε καλά και για δύο ή περισσότερους παίχτες! 

Τι λέτε, θα πάτε για ψάρεμα... στην μπανιέρα;;;


Αν θέλετε κι εσείς να συμμετέχετε στα Friday Play Dates με τη δική σας πρόταση για παιχνίδι, μάθετε πως πατώντας εδώ >>>>>>.
Δείτε όλα τα παιχνίδια των Friday Play Dates συγκεντρωμένα σε μια σελίδα, πατώντας εδώ >>>>>>.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...