Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Friday Play Date #30

Σήμερα στο Friday Play Date το παιχνίδι μας είναι κλασσικό, αγαπημένο και που όλοι έχουμε πάιξει είτε μέσα είτε έξω από το σπίτι.
Παίζουμε κρυφτό!

Οι κανόνες λίγο πολύ σε όλους μας είναι γνωστοί. Το θέμα είναι οι κρυψώνες! Φανταστείτε τώρα το παιχνίδι αυτό να παίζεται με εσας και τα πιτσιρίκια σας μέσα στο σπίτι.....

Είμαι σίγουρη αυτές τις φωτογραφίες τις έχετε συναντήσει στις διαδικτυακές σας βόλτες και έχετε γελάσει όσο και εγώ.
Μα είναι δυνατόν τα μπομπιράκια όλα να κρύβονται με τον ίδιο τρόπο;
Και είμαι σίγουρη ότι και τα δικά σας πιτσιρίκια κάπως έτσι κρύβονται.
Είμαι σίγουρη επίσης ότι εσείς τριγυρνάτε μέσα στο σπίτι προσποιούμενοι/ες ότι δεν τα βρίσκετε. Επίσης αγνοείτε τα χαχανητά τους και έχετε πάψει να αναρωτιέστε δυνατά, "Μα που να έχει κρυφτεί αυτό το παιδί;;;;", γιατί πολύ απλά σας απαντάνε στην στιγμή και χαλάει το παιχνίδι!
Επίσης είμαι σίγουρη ότι έχετε φωτογραφηθεί οι ίδιοι/ες σε ανάλογες πόζες προσπαθώντας να κρυφτείτε κάτω από το κρεββάτι (νομίζατε ότι χωρούσατε ε;) ή πίσω από την κουρτίνα (αλλά εξέχει το μπυρόκοιλο:) )
Ας δούμε μερικές εμνευσμένες κρυψώνες!
Εγώ μπορεί και να δυσκολευόμουν! Ψαρωτικό δεν βρίσκετε;

via
Εντάξει κλασική κρυψώνα που χρησιμοποιούν ακόμη στην εποχή μας οι ξανθές στα θρίλλερ. Αυτές που πάντα σκοντάφτουν τρέχοντας να ξεφύγουν. Άσχετος συνειρμός με το θέμα, αλλά αυτό μου 'ρθε.
via

Το παρακάτω δεν είναι τόσο αστείο γιατί αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο του κουτιού είναι διασκορπισμένο στο πάτωμα. Αχ βαχ!
via
Σε αυτή την φωτογραφία έχω να κάνω αρκετά σχόλια. Πρώτον φαντάζομαι τον μπαμπά, αυτόν με τις κάλτσες, να κάθεται βαρεμένος στο κρεβάτι, λιώμα μετά την δουλειά και να παίζει κρυφτό, από τον καναπέ. Δεύτερον δεν αντέχω να βλέπω τέσσερα ή πέντε δεν βλέπω καλά, ζευγάρια παπούτσια πεταμένα στο πάτωμα. Ο Monk μέσα μου αντιδρά. Τέλος το κοριτσάκι που ξύνει την μύτη του καπέλωσε τον αδερφό της ή απλά τον έκρυψε κάτω από την λάμπα;
Είμαι σίγουρη ότι το batcave ήταν κάπου καλύτερα κρυμμένο στο Gotham city.
http://i.imgur.com/haLWJKQ.jpg
via
Για εμένα πάντως η νικήτρια είναι αυτή γιατί πολύ απλά θέλω να την ζουλήξω!


Αφού λοιπόν είδατε αυτές τις ευρηματικές κρυψώνες, είμαι σίγουρη ότι θέλετε πολύ να παίξετε κρυφτό!!! Ε;


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...