Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Coffee Break... and Chat #78


Καλημέρα παίδες!
Σήμερα μόλις μπήκα στο blog μετά από αιώνες! Είμαι απαράδεχτη γιατί το έχω αφήσει ακόμη με τα... Χριστουγεννιάτικα! Αφορμή λοιπόν για να "ξεστολίσω" είναι ο καφές της Ζήνας!
Μέσα στην ημέρα θα έχω ξεστολίσει και μάλιστα με την δική σας παρέα. Μακάρι να σας είχα μαζί και στο αληθινό ξεστόλισμα!
Η ερώτηση του καφέ εμπνευσμένη από την κουβέντα που είχα στο ασανσέρ με την γειτόνισσα μου. Δίαιτα! Ε ψιτ, μην τρέχετε να κρυφτείτε! Για πείτε λοιπόν...

Στα διαδικαστικά ...
Θα ήθελα να συνοψίσω τους κανόνες ή μάλλον τα τιπς:
- Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παρτάκι για κουβέντα και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμα και αν δεν είναι blogger. Απλά χρησιμοποίησε ένα άλλο social link που θα ήθελες να μοιραστείς μαζι μας.
- Παρακαλώ θα θέλαμε να δούμε το σχόλιο σου στη σημερινή ερώτηση. Άλλωστε το σημαντικό στο πάρτυ αυτό είναι να συζητήσουμε και όχι απλά να αφήσουμε ενα λινκ.
- Μπορούμε να σχολιάζουμε τις ιστορίες των υπολοίπων...είναι κουτσομπολίστικο πάρτυ αυτό, θυμάσαι;
- Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους άλλους. Όμως θα ήταν ευχάριστο να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα blogs...και ποιος ξέρει...μπορεί να βρούμε κάτι να μας αρέσει!
- Εαν θέλεις να φιλοξενήσεις τον καφε στο "σπιτι" σου, απλά στείλε ενα email στο ef.zin.creations@gmail.com
- Τέλος, ένας πίνακας στο pinterest έχει δημιουργηθεί Coffee Break and Chat και όλες οι αναρτήσεις από το πάρτυ θα καρφιτσώνονται εκεί. Εαν το επιθυμείς μπορείς να το ακολουθήσεις.

Παρακάτω μπορείτε να βάλετε το link σας με ελεύθερο θέμα.
Ζήνα ευχαριστούμε για άλλο ένα Coffee Break and Chat!
Τη Ζήνα και τις δημιουργίες της μπορείτε να τη βρείτε στο blog της Ef Zin, στο Facebook: ΕυΖην Creations καθώς και στο Etsy: EfZin Creations

Καλημέρα και πάλι κορίτσια!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...