Για εμάς


Γεια σας!

Για να είστε εδώ σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε να μάθετε κάτι για τους δημιουργούς αυτής της σελίδας. Να μάθετε ποιοι γράφουν τις αναρτήσεις, πως επιλέγουν τα θέματά τους και τι σχέση έχουν.
Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει πίσω από το MommyWiki δεν είναι ένα αλλά δυο πρόσωπα.
Η Μαργαρίτα και η Νίκη, η Νίκη και η Μαργαρίτα. Η σειρά δεν έχει καμία σημασία.

Η γνωριμία μας έγινε μέσα στη δουλειά μας. Δυο συνάδελφοι λοιπόν, που κάποια στιγμή βρήκαμε πολλά κοινά και έτσι πέρα από τα θέματα της δουλειάς αρχίσαμε να μοιραζόμαστε και πιο προσωπικές μας στιγμές και ενδιαφέροντα. Η καθημερινή επαφή μας, μας έδωσε τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά και τελικά να γίνουμε δυο πολύ καλές φίλες.

Η σελίδα αυτή ξεκίνησε το 2013 αφού πλέον και στις δυο μας είχε συμβεί κάτι που καθόρισε τις ζωές μας. Γίναμε μαμάδες ή καλύτερα γίναμε γονείς! Και λέμε καλύτερα γιατί παρόλο που οι συγγραφείς είμαστε εμείς, δεν θα υπήρχε η σελίδα αυτή αν δεν υπήρχαν οι σύζυγοί μας, πρακτικά και ουσιαστικά. Το Δεκέμβρη του 2010 ήρθε στον κόσμο ο μικρός Νικόλας (ο γιος της Μαργαρίτας) και περίπου ένα χρόνο μετά το Γενάρη του 2012 η μικρή Αγνή (η κόρη της Νίκης). Έτσι, η μητρότητα και τα θέματα σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών μας έγινε το κύριο θέμα συζητήσεων, από το πιο μικρό… όπως τι παιδικό μπανάκι να πάρω… μέχρι την επιλογή παιδιάτρου και πως αντιμετωπίζουμε μια ασθένεια και τόσα, μα τόσα άλλα.

Η ιδέα της δημιουργίας του blog έπεσε στο τραπέζι, μετά από την επανασύνδεση μας. Και όταν λέμε επανασύνδεση μας αναφέρομαι στην επιστροφή στην δουλειά μετά την άδεια μητρότητας. Ήρθε σαν μια ανάγκη να κρατήσουμε κάπου όσα συζητούσαμε και γιατί όχι να βάλουμε κι άλλους στην παρέα μας. Θέματα που μας απασχολούσαν και μας απασχολούν σχετικά με την μητρότητα, την οικογένεια, το νοικοκυριό, τις κατασκευές αλλά και καθημερινές μικρές και μεγάλες στιγμές της ζωής μας. Θέλαμε να διαφυλάξουμε τις χαρές που παίρναμε καθημερινά από τα παιδιά μας και γιατί όχι να φτιάξουμε ένα ημερολόγιο με τις  στιγμές αυτές.

Έτσι, δεν μας πήρε πολύ χρόνο για να αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτό το blog και να καταλήξουμε να το ονομάσουμε Mommywiki! Η δημιουργία του blog μας χάρισε και μας χαρίζει πρωτόγνωρες χαρές δημιουργίας και έμπνευσης. Η χαρά από το πρώτο σχόλιο, την επισκεψιμότητα που κάθε μέρα μεγάλωνε και βέβαια το πρώτο blogo-βραβείο μας χάριζαν νέες συγκινήσεις. Ο κόσμος του blogging μας είχε κερδίσει!

Αυτό όμως που μετά από τόσο καιρό, μας κρατάει και συνεχίζουμε είναι βέβαια τα παιδιά μας αλλά και εσείς που διαβάζετε αυτές εδώ τις σκέψεις. Είστε εσείς και όλοι αυτοί που μας αφήνετε σχόλια, που πλέον σας ξέρουμε με τα μικρά σας και δεν είναι λίγες οι φορές που σας συζητάμε σαν να αναφερόμαστε σε μια φίλη που βλέπουμε συχνά.
Θα θέλαμε λοιπόν μέσα από αυτή την σελίδα, να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς που με τον τρόπο σας μας στηρίζετε.
Για περισσότερες γαργαλιστικές πληροφορίες για εμάς αρκεί να διαβάσετε λίγες από τις αναρτήσεις μας…
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...